Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2

Nové pamětnické kalendáře na rok 2013 a druhý díl knihy Černobílé idoly i jiní pokřtila Miss World 2006 Taťána Kuchařová.

V restaurantu U Mrtvýho ptáka v Praze-Karlíně byl v úterý 18. září 2012 kromě knihy Černobílé idoly i jiní 2 slavnostně pokřtěn jubilejní pátý kalendář pro filmové pamětníky a již třetí kalendář pro pamětníky televizní, který vychází také u příležitosti šedesátiletého výročí televizního vysílání v roce 2013.

Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2Křest Cibulkových pamětnických kalendářů na rok 2013 a knihy Černobílé idoly i jiní 2

Všichni touží být políbeni od jediné české Miss World Taťány Kuchařové a povedlo se to právě Aleši Cibulkovi – ovšem na obálkách nových kalendářů, které česká kráska pro štěstí políbila, a to v dobovém účesu a v šatech, které patřily Adině Mandlové. „Je pro mě čest být kmotrou kalendářů a této knihy, protože pojednávají o době elegance a slušnosti,“ dodala poté.

Tradičního podzimního setkání u příležitosti křtu se zúčastnila také nejstarší žijící hvězda filmů ze 30. a 40. let paní Eva Gerová, zpěvačka Eva Pilarová, houslista Pavel Šporcl, bývalá televizní hlasatelka Marie Tomsová, herečka a malířka Iva Hüttnerová, scenárista Gustav Opustil, herci Eva Hrušková s Janem Přeučilem, Ivana Andrlová, Jiří Prager, Jiří Hromada, Vladimír Hron a mnozí další.

Veselá a družná atmosféra je patrná i na snímcích.

Foto: Martin Aubrecht
Šaty Adiny Mandlové: Agentura P.P.D. V. Dobiášové

Přehled událostí