Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Velké dárky za malou cenu – Čtení nejen pod stromeček

Edice České televize opět připravila pro všechny čtenáře mimořádnou výprodejovou akci. Ve své prodejně na Kavčích horách bude od začátku listopadu do konce prosince nabízet různorodý výběr knih se zajímavými slevami.

Velké dárky za malou cenu – Čtení nejen pod stromečekVelké dárky za malou cenu – Čtení nejen pod stromečekVelké dárky za malou cenu – Čtení nejen pod stromečekVelké dárky za malou cenu – Čtení nejen pod stromeček

Čtenáři si mohou těšit na dětské knihy – Františkovu velkou knihu pohádek nebo Bubu – Vánoční příběh. Z beletrie nabízíme např. detektivní thriller Ďáblova lest, odpočinkové čtení Volejem i přejemi, pravdivé příběhy 13. komnata a Barvy života Kamily Moučkové. Z faktografie jsme připravili tituly Potomci slavných vzpomínají, O češtině nebo ediční řadu Objektiv a knihy pro turistiku v každé roční době Praha, město věží a Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem. Milovníci dobrého a zdravého jídla sáhnou po kuchařské literatuře Kluci v akci – Jak chutná Itálie nebo Pod pokličkou.

Akce potrvá od 1. listopadu do 31. prosince, nebo do vyprodání zásob. Prodejna ČT nabízí v hlavní budově České televize na Kavčích horách má otevřeno od 8:30 do 17:00.

Přehled událostí