24 minut

Štědrovečerní

Obsah dílu

Tradiční rybí polévka — Kapr v čerstvých bylinkách s bramborovým salátem — Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem — Kapr na červeném víně s jemnými bylinkovými knedlíčky — Štědrovečerní dort s brusinkami

Části dílu

01:26
Štědrovečerní dort s brusinkami
    07:39
    Kapr v čerstvých bylinkách s bramborovým salátem
      11:24
      Tradiční rybí polévka
        15:42
        Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem
          17:45
          Kapr na červeném víně s jemnými bylinkovými knedlíčky
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž22 minut
            Další díl
            Tříkrálová

            Přehled dílů

            736 dostupných
            Stopáž26 minut

            Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

            Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

            18. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Jarní saláty jinak

            Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

            11. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Připravujeme mořské ryby

            Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

            4. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

            Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

            27. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Vegetariánské recepty s vůní Orientu

            Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

            20. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Jarní menu Josefa Maršálka

            Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

            13. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Kachní menu

            Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

            6. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Velikonoční menu

            Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

            30. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Jehněčí menu

            Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

            23. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Česká klasika v moderním pojetí II

            Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

            16. 3. 2024 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám